Ochrana osobních údajů

Jsme rádi, že jste navštívili naše webové stránky a vážíme si toho, že jste nám na těchto webových stránkách zanechali Váš kontakt. Ochranu Vašich soukromých údajů je proto pro nás velmi důležitá. Osobní údaje, které jsou získávány na našich webových stránek, zpracováváme v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Právo na informace

V případě Vašeho zájmu Vám co nejdříve zašleme oznámení, zda a jaké osobní údaje jsou o Vás zaznamenány. Pokud by byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravíme. V případě jakýchkoliv dotazů či žádosti nás neváhejte kontaktovat.

Získávání a zpracovávání osobních údajů

V případě návštěvy naší webové stránky, naše webové servery zaznamenají  Vaši IP adresu, webovou stránku, z které nás navštívíte, webové stránky, které u nás navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají pouze v případě, že nám je na základě vlastního rozhodnutí poskytnete. (např. v rámci registrace)

Použití osobních údajů

Vložením osobních údajů na některé z našich stránek souhlasíte se zasíláním obchodních informací. Vaše údaje budeme používat pouze k tomu, abychom Vás mohli informovat o našich produktech a službách, či zjistit váš názor na ně.

Možnost odhlášení

Velmi nám záleží na Vašem názoru, proto v případě, že si již nepřejete být zařazeni do naší databáze kontaktů, kdykoliv se můžete odhlásit. Údaje o Vás budou smazány. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v každého emailu.

Vyloučení odpovědnosti

Poskytovatel uživateli neodpovídá za jakoukoli přímou či nepřímou újmu či škodu, která uživateli vznikne v souvislosti s používáním Služeb či Obsahu poskytovatele a v případě porušení povinnosti ze strany uživatele - zejména pokud se jedná o ochranu při poskytnutí nesprávných, nepřesných či neúplných údajů o uživateli při registraci.